ETS2 / ATS

ETS2-höz és ATS-hez elkészítettük a megfelelő fájlt, amit Discord szerverünkön megtalálsz az #információk csatornában! Azt a fájlt töltsd le, majd másold be ETS2 esetében a “Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2”, ATS esetében a “Dokumentumok\American Truck Simulator” mappába. A régi fájlt írd felül mindenképpen! Utána a játékba belépve megtalálod a rádiók között, és már tudod is hallgatni! FIGYELEM! Ez a korábban hozzáadott rádiókat törli!

Ha nem szeretnéd cserélni a fájlt, nyisd meg a live_strem.sii fájlt Jegyzettömbben és másold be az aljára ezt a kódot. Az első “x” helyére írd be az előző kódban lévő szám utáni számot, majd a fájl felső sorai között lévő számot is növeld 1-el.

stream_data[x]: "https://radio.truckinradio.hu/radio/8000/stream.mp3 |Truckin' Radio|Simulator|HU|320|1"

Mobilon

Tölts le egy zenelejátszó programot ami képes stream-et is lejátszani. Mi a VLC-t ajánljuk erre. Telepítés után nyisd meg. Bal felül kattints a 3 csíkra majd az előbukkanó menüben válaszd ki a stream-et. Utána a szövegmezőbe írd be a következőt:

https://radio.truckinradio.hu/radio/8000/stream.mp3

Utána kattints a mellette lévő narancssárga nyilra, ha nem jelenik meg a billentyűzet jobb alsó sarkán lévő gombra kattints. Ezekután már el is indult az adás. Később, már csak egy menüből kell kiválasztanod a rádiót!

Felvételek

Ivonole NightMix-eit lehetőséged van később visszahallgatni MixCloud-on keresztül.

Discord-on

Hívd meg Discord botunkat szerveredre! A rádió Discord botjával akár saját szerveredről is kérhetsz zenét az éppen akkor élőben lévő DJ-től!

A rádió Discord botja a következő linkkel hívható meg:

http://dcbot.truckinradio.hu
https://top.gg/bot/628117165429620746

A bot prefix-e: tr!
Parancsok: tr!help vagy tr!parancsok